Doslova srdce na dlani
Téměř lidská
pocity v krabičce
z porcelánu
-doslova srdce na dlani-
z oceli
plastu
z ledasčeho, jen ne z kůže
s krví
malované obrazce
tajným písmem
zabraným v lemu
netradiční písně
-abys porozuměl-
že není určená
cizím uším
věnována neslyšícím
pro jejich úsměvy
a zpěvavé hlasy
které zaniknou
s přílivem ticha
-máte něco společného-
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fog, fuu, Lioness, Egretta, el viento, stmivani.na.lepsi.casy, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)