Ještě pár dnů
Anotace: bude léto. Ale i podzim má své kouzlo...
Ještě si jezdím po kraji
Na kole u velkých splavů
Než naše hrušky dozrají
Tak šťastně si ještě plavu
V průzračné vody se nořím
Těch slastí nežli spadne klec
Kterou já sama si tvořím
Pak ztrácím se v ní nakonec
Když slunce sníží svou dráhu...
Přečteno 488x
Tipy 65
Poslední tipující: Zbunik, Dota Slunská, Meriel, Veselý Drak, Quigleika, Agniezka, Sweet KiWi, malý lachtánek, Psavec, jita.1965, ...
Komentáře (22)
Komentujících (21)