Řasa na dlani
Anotace: ....................
Některá místa v duši
nejdou zaplnit
a jsou vzpomínky
co nedopřejí klid.
Jsou touhy
které se nikdy nesplní
ale ani neslábnou
v proudu dní.
Jsou zranění
na něž není lék
a nebo se
velmi těžko hledá.
Jsou cesty
které najít na mapě
je tak trochu věda.
Jsou zrcadla, která
neukážou tvář
a dveře co nikdy
nevedly nikam.
Slova bez významu
stojí na hraně
a tak si jenom
potichu říkám
"který směr
je ten správný?"
Přečteno 434x
Tipy 45
Poslední tipující: Divoženka1, Churry, vodnař, Holis, a_tao, Psavec, Jana M., Raduzk, zelená víla, Marfuša, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)