Láska?
Na mě křičíš,
když koukám přes rameno,
v čem tak se lišíš,
má krásná Arabelo?
Přes rameno už nekoukám,
však tvůj vztek,
jak ranní bouři,
po přívalu deště,
pod kotníky,
citím...
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, Mbonita, Hloupá Květinka
Komentáře (0)