Nemilá situace ssss
Ostuda!
Stal se trapas do nebes volající!
O kom se mluvívá, nedaleko bývá.
Červené víno a jedna sms promluvily za mě.
Pak už jen pár vteřin z očí do oči si koukajících, polknutá knedle v krku a suché rozloučení...
a pak ten palčivý pocit, co svírá mě a ubíjí až doteď..
A zlomek varování, co proletěl mou hlavou jako blesk jsem neuposlechla...
Ode dneška dám na svou intuici a obrousím si hlasivky...
Nevíte o nějakém zdatném kováři ?
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (2)