Je to moc prima napsané. Ale kdo jim to řekne?
A možná už řekl a ostřeji,když odstupuje.
Ale to asi né,spíše utíká ještě před nějakou jinou levárnou.
06.09.2009 21:20:00 | s.e.n
jj...dvě půlky a každá zanáší jinam...chichi!
Moc pěkně vystiženo a mě pobavila.ST
04.09.2009 11:06:00 | Tanzania
Tvoje básnička mě moc pobavila, chtělo by jí poslat do parlamentu, aby se ti nahoře trochu chytli za noc. Díky za ní.
03.09.2009 14:52:00 | doktor srdcí
Díky Gabkine, zdarvím Tě, příznivče srandy všeho druhu. Asi si mě nikdo z vydavatelů ještě nevšim, k jejich smůle, možná. Jo když nečtou Liter ani Epiku ani moje stránky... ...tak ať se nediví.
02.09.2009 08:58:00 | Špáďa