Silnější než se zdá
Anotace: co k tomu dodat? asi nic...
Šinu se k lesu
na čele vrásky
oprátku nesu
z nešťastné lásky.
Hle dub
tak starý, moudrý a statný
popravy svědek
teď bude mi platný.
Jen pár slz slaných
do mechu vpilo se
a vše co teď stát se má
nechť tady stane se.
A už tam visí
na větvi houpe se
a vše co stát se mělo
tak v tichu stalo se.
Vracím se z lesa
hledíce za sebe
kde na větvi v oprátce
rudá růže
ta poslední...
ode mě pro tebe
Komentáře (0)