Retrospektiva
Anotace: pozn. Telátka jsou malý kaštany, který maj fleky :o)
Sbírka:
Skrz obyčejné dny
*Vprostřed kalného rána
skrz oponu
dešťového mrholení
Počítáš dlažební kostky
s rozpitými barvami
kříd
poházených v příkopech
mizejícího dětství
Kreslíš do louží
Rozcestník
Přesíváš zrnka písku
ošlehané poryvy
umělohmotných lopatek
uložených do
studených sklepů
Pátráš po kaštanových
telátkách
Usedáš do parku
unaveného zákazy
vstupu se psy
jenž vzdychá
do korun vyvoněných lip
Trháš lístky
kopretinám
Vprostřed chladné noci
odcházíš
do světa dospělých
Přečteno 298x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, dream in emptiness, Churry, LeeF, Bíša, enigman, labuť, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)