Básně by neměly mít názvy.
Anotace: max. 255 znaků....zbývá 255.
Ve chvíli,kdy tma se ti usadí v očích
cosi neznámého v čase nočním
přepadá mé hrany,
které jsou v mžiku vlastními pány
a posunují mantinely fantazie..
A co jsi vidět neměl,těžce se kryje.
A čas vkládá mi do krku slůvka
o modravém spánku na borůvkách,
kdy srdce mi chtíc nechtíc bije.
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Král krkavců, Severka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)