TEN ON
***
Přitroublé ksichty dva
koukaj mi do tváře
ptají se na cestu
padaj tam trakaře
sekají slova svá
nepravda hovno lži
prý plné holubů
prašule i s marží
nevěří slovům mým
vychytrale hledí
dali mi do držky
to se jim prý hodí
tak jsem jim ukázal
cesta jako lajna
řekli mi debile
vždyť jsou všude lejna
však já vím lidičky
proto tam nechodím
mám božské střevíčky
hned vám to zařídím
stáli tam pospolu
všechny cesty dole
jen jedna přímá je
končí bránou vole
žena muž a ten ON
***
Přečteno 298x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Churry, dream in emptiness, poustevník Jirka, Tacca, střelkyně1, nejsembásník, Juraj Hrom, Kars, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)