Anotace: Jak bych jenom mohla...
Hmmm.Je to velmi dobré,jenom by to chtělo pokračování.Nemusí dojít až k zachránění,ale trošku rozpleést její myšlenky protože je v nějakém tvorovy a je celkem v klidu.Tak trošku ja tam něco uvažuje nebo něco,ale jinak je to hezké.
25.06.2010 10:13:00 | Pelony