Měsíc
*
...přízemní společnost věrné samoty
za tance temných nadějí ve svitu
zkamenělého průvanu bez hvězdných cest
zaslepenou touhou...
...jen koruny stromů těžknoucí pod křídly
z levandulí a slepá slova marnosti
pod otisky ztracených stop na kraji konce
neznámých pravd žití...
...usíná opět něžným polibkem noci s beznadějí
jež opakovaně chladnou krásou
ve smíření za deště aromatických pravd...
dorůstá....
...a přece nikdy nezáří stejně
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Danger, Bíša, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Květka Š., enigman, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (3)
Komentujících (3)