Anotace: ...
Velmi snadné je milovat, tak i nenávidět... ale odmilovat se, odpouštět a lecos si uvědomit... zjistila jsem, že umí velmi málo lidí. Tvé dílko je pro mne zamyšlenkové, má cosi do sebe.
17.09.2009 06:42:00 | NikitaNikaT.
Pěkné...a co pátý? ST:
03.09.2009 10:05:00 | Acham