Díky za ty nové, krásné, písmenkové. Dlouho jsem tu nebyla tak teď se kochám. P.s. A co ta malá ve školce, jak to zvládá? Zdravím a dávám ST.
17.09.2009 15:06:00 | danaska
Páni, ty děti jsou statečné, já když jsem sama doma, tak nechávám lampičku svítit celou noc, aby zaháněla noční můry a strašidla. :o)
03.09.2009 12:59:00 | divoska_jaja