červen 2003
Anotace: Smutek jednoho vecera...možná jsem i trochu brečela...
Hlubiny temných očí,
bažiny ostrých dotyků.
Močůvky myšlenek
a strmých prútoků.
Nesmyslnost jara
a krutost zimních dnů.
Nad zemí snáší se pára
a chrabrost hrdinů.
Romantika v zemi pohřbena...
Vznešená touha- lidská proměna.
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, danaska, labuť, Hazentla, ewon
Komentáře (7)
Komentujících (4)