Kostky
V očích výraz lidské trosky,
v ústech pachuť včerejšího dne.
Místo splínu zahraji si - kostky,
na šestku hledím mdle.
Šestkrát ohlédnu se za tvou tváří,
šestkrát plivnu na chodník.
Šestrkát řeknu, že je divné září,
šestkrát křiknu, že jsi podvodník
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: CorrimsonTom, Zasr. romantik, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (1)
Komentujících (1)