O kostkovaném polštáři
Anotace: Hranicemi neomezený verše tvořící myšlenkový proud...
Parta dětí hoří, pijí kávu,
jí oběd, mapa Afriky.
Dřevěný stůl
protože
a barva míče je naprosto triviální
mikrovlnná trouba
barokní andělíčci shlížejí,
dolů až
jim je špatně.
kamenné zvratky jim
magnafonní radiolokátor.
Muž se chytá
sedá si, za hlavu.
Pomalu si láme ruce,
které s lehkostí plují,
jak korek ve vaně.
je malomocný.
Má strach, že ta žena,
ta žena, o které je stále
řeč, že ta žena,
ta žena,
parní válec.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)