Rozhodně je dobře, že už jsem rozluštila, co jsou ty šelmy a proč se vrhly právě na mě. Přišla jsem na to, že kdybych jim dala nažrat včas, tak by odešly, možná i pomohly. Jenže já jsem se jich bála a tak jsem dělala, že neexistujou. A ony tpělivě čekaly, až se budou moct najíst. Jenže nemůžou čekat věčně. Špatně je, že teď nevím jak to udělat, aby se šelmy nažraly a já zůstala celá...:)
22.10.2009 23:07:00 | agnes...