... a sliby, které slíbí
ti ten jediný.... to také jsou pak chyby?
Vždyť bude líp
a míň těch chyb... jen kdyby bylo, kdyby....
slib mi.... a já ti slíbím pak
je chyba největší, tak já to cítím, tak
a slib ti dám srdcem tělem duší...
slib ten písemný, i slib ten pro tvé uši,
i slib co uvidíš když čteš v mých očích tiše...
slib jsem "jenom Tvá".... teď ve mně tiše dýše...
a chyby znám i své i tvé i jiné....
lidé přece chybí, o oba už to víme...
a přece slibujem.... vždyť ujištění žádá
žena milující, žena co má ráda...
10.09.2009 10:34:00 | MalaIzis