Ztracené iluze..

Ztracené iluze..

Anotace: Když se dlaně s větrem otáčí..

Tak snadno ztácím ideály,
snáze, než stromy listí na podzim.
Vaši hru jsme již léta hrály,
vaše lži, ne já o to neprosil.

Jsem jen prostoduchou loutkou,
na cizím majetkovém poli.
Podrážet mi nohy a mazat med,
mé srdce vám již více nedovolí.

Jak jen se vyvléct z oněch sítí,
by jste nepili dál mou krev.
Tohle není zlato co se třpytí,
to jest mou duši třímá hněv.
Autor Roger, 03.09.2009
Přečteno 264x
Tipy 18
Poslední tipující: LeeF, Holis, Talla, s.e.n, WhiteSkull, hašlerka, WAYWARD, jedam, carodejka, Stepbystep, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ten důraz slov bude někomu velmi bolestivě znít.
Je to řečeno bez obalu,ale asi to je nutné tak přímo to slyšet.

29.09.2009 07:01:00 | s.e.n

líbí

výborně vykřičené pocity

17.09.2009 09:42:00 | hašlerka

líbí

Moc hezke, uprimne a bolestive, krasne jsi to napsal.

10.09.2009 14:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel