Neschopnost vyjádřit se
Anotace: po prahu plnoletosti, tam jako vždy ale trošku dál, a sám..
kousek víry v sobě
a jěště kousek naděje
doufat
chtít
a toužit
to mi jenom prospěje
za nosem jít
za ním kráčet
oblaka odhodit
v bahně je máčet
posunout se krokem vpřed
a dokázat
že jsem dospělý
i bez toho
že jsem k lásce nesmělý
a opět doufám
že v tomto mimodění
o mne ta láska zavadí
a mne obejme a nezradí
Přečteno 656x
Tipy 6
Poslední tipující: Thesssinka, jaňa, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)