Zima
Anotace: Alkoholické sevření
Je mi zima- NIKDO nezatopil...
- bolí mě ruce- prodloužené prací- bez ovací.
Bolí mě srdce z přesvědčení...
- bolí mě duše, má duše- slepé, hluché tlení.
Bolí mě síla, síla z umučení...
- bolí mě hněv z onoho rčení-
KDO JÁMA JÁMU, JÁMU JÁ SÁM V SOBĚ MÁM..!
Komentáře (0)