čerpadlářská...
dorazil jsem
s vyschlou nádrží
a ulítlým knoflíkem
na čerpací stanici...
ty jsi vytáhla z rukávu kávu
s vroucím koflíkem
na baterii protikladů
jsi propojila dráty
prstoklady
a mé myšlenky
na tebe zdivočely
jako děti
čím víc je odháním
tím urputněji se vrací....
starým sklepením
zavál vítr změn
a mě napadlo pomyslet
na nemyslitelné...
říká se
že ve světě pohybu
je na první pohled vidět
nehybné...
možná za to mohou
ty výpary
nebo tvé rozmary
ale mám tě plnou hlavu...
pojedeme?...
Přečteno 301x
Tipy 30
Poslední tipující: Juraj Hrom, floreciente, Kapka, hezule, střelkyně1, Churry, Alasea, isisleo, maliska, Jana M., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)