Otrok
Anotace: Přišlo to najednou..jako když člověk šlápne do lejna
Jednoho chladného večera
u parku horoucně křičela.
Právě se vrátila z kostela
kde zabila dětského kačera.
Slzy jí stékaly mezi prsy
nohy jí obrostly slaměnými trsy.
Slepice vysadila u nohou vajíčka
krev vlila se ženě pod víčka.
Nic netušíc...vymočila se na ní
óóó marné snahy naříkání.
Jedno z vajec zotročilo její tělo
i když sejí pramálo chtělo.
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, 6thSun, WAYWARD, labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (3)