Anotace: nikdy jsem tomu nevěřila... ale sedí to...a tohle asi ani není báseň..
Tohle je opravdu síla... Bolestné myšlenky z toho přímo tryskají a umožňují i nám ostatním poznat další část tvého Já... Krásné.
24.09.2009 12:12:00 | Saggitta
myšlenku to má, cit pro její popsání máš též, ale na můj vkus jsi toho napsala až moc. stačil by náznak, něco vynechat... :) ale i tak dobré :)
22.09.2009 18:06:00 | Tömätäri
Je to hezké čtení, spíše vyprávěnka než báseň, nebo poezie c próze - řekla bych. Nebudu rozebírat myšlenkovou podstatu, ta jhe jasná a rozebrali to více či méně všichni v komentech přede mnou. Děkuji tímto za tipy a návštěvu u mých veršíků, ráda tě u sebe uvidím a budu se návštěvami revanšovat.
05.09.2009 10:19:00 | Harr
...ulož si svou bolest do batůžku a lásku si v srdci ponech...uvidíš, že čas přinese řešení...říká moudrost staré Číny :-)
04.09.2009 19:01:00 | Lota