Anotace: .
Jo,Jo, ... Majkl ...
tyhle náladičky ... mi vůbec nejsou cizí ...
a přijměte skepsi mou, raději než zlato ryzí ...
A já protože to pojímám ještě víc osobně a generačně,
v tomto mě velmi vlastním lyrickém duchu
věnuji tvou poslední sloku
v trochu důraznější verzi
svým nezdárným děckám
*************************
každý list v podobě
celýho stromu
vrůstá mi do srdce
tak děti /haranti zasraný/
táhněte domů
/abychom si rozuměli, což je kdekoliv kde nejsem já ... /
*
23.02.2010 16:29:00 | HarryHH
jsem rozhozenej jak smejle od mikada, to je perfektni, i cela basen, takova... sebeironicka nebo co
04.09.2009 20:17:00 | Trdlo