Odešel Jarouš
Anotace: Odešel mi strejda...dobrý strejda
Odešel Jarouš
Odešel Jarouš
Na věčná loviště
Už nebude tady
Pro příště !
Smutný den jeho
Rakovina
Odsoudila ho
Jarouše našeho….
Už nebude s námi sít
Brachu,
Nebude ani
Pít !
Zaťukej na nebeskou bránu
Vejdi do chrámu
Dej Petru kousek salámu
Zamávej naposledy od Pánu
Adie Jarouši
Drž nám místo
Mše za „Tě“ včerejší
V srdci mám pusto
Byls dobrým člověkem !
Byls dobrým člověkem !
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)