Anotace: Všem přeji krásný víkend ... a v srdcích jen lásku ... a na líčkách jen úsměv ... a co nejvíce rozzářená očka a ... a ... a ... a prostě vše milé, krásné, příjemné :).
I když to bolí, je krásné dýchat
i když to bolí je krásné jít
popros sílu ať ti ukáže cestu
vím jak je těžké jít spát, či se probouzet
slunce svítí pro všechny
a noc přivítá každého ospalce i opilce
krásná květino pohlédni
do srdce najdeš tam krásu
tvoř či buď užitečná tam, kde je potřeba laskavé náruči
a pokud tě svírá deprese popros o radost
popros o náruč která tě obejme
s úctou a v lásce ta co sama mnohé zažila na vlastní kůži...
09.09.2009 13:36:00 | Lady L
Vyjdi dřív ať stihneš západ slunce, je moc krásný a dodá ti síly pro další den.
04.09.2009 20:42:00 | Paulín
To,co přeješ v anotaci nám
si popřej hlavně i sobě...
""a nejenom o víkendu ale každý den""
***aspoň trochu,zkus to***
04.09.2009 14:24:00 | Květka Š.