Jsi na kolenou
Jsi na kolenou,
tak zvedej se ze země.
Jsi proudem utopenou,
a jsi kouskem ze mě.
Tak zvedej se lásko,
ať nestrhne tě voda.
Tak vstávej krásko,
už nemusíš být hodná.
Otevři oči a upři zrak,
zatni své pěsti.
Hořkost je černý mrak,
netop se v dešti.
Tak zvedni se konečně,
i bouře bývá tichá.
Něco nového teď začíná,
a z tebe je mstící mrcha....
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Sllunce, Allainila, Giginka, Alasea
Komentáře (5)
Komentujících (4)