Anotace: Nemá to žádnou formu, rýmy či snahu dodržet nějaká pravidla básní. Je to popis jisté lidské vlastnosti tak, jak se mi utvořil v hlavě.
tak to šesté slunce je na tom stejně jako já :). ono na neuspořádanosti nezáleží, teda v tomto případě mi to vůbec nevadilo. jinak mám problém se teď dostat do její nálady (není to tím, že by byla nečitelná, jen jsem teď nalazen na optimistické vlně :) )
22.09.2009 18:29:00 | Tömätäri
Připomíná mi to mou ranou tvorbu, lehce neuspořádáné, o to víc však nekompromisní a útočící na mentální solar. Tobě je ale mnohem méně, než když jsem já vůbec něco vytvořil, to znamená, že jsi v talentu o hodně napřed! :-) Frčím na Tvá další díla!
07.09.2009 10:34:00 | 6thSun
Taky vítám. Téma, co jsem dlouho neprobírala sebou a tak se mi dostalo té možnosti. Děkuji.
06.09.2009 12:21:00 | kikis
děkuji za komentář, nedivím se, že můj subjektivní pohled je dost nejasný :). je to sebelítost
04.09.2009 20:41:00 | Lailah
velmi zajímavé obrazy, jen se nemůžu prokousat symbolikou - co je to za vlastnost?
pěkné, moc
04.09.2009 18:16:00 | Keneu