Jeden z večerů
Anotace: byl to velmi zvláštní večer...
Toto je jeden z večerů
kdy mám chuť se vznést
S gravitací se poperu
Větrem se nechám nést
Na východ nebo na západ
Měsíc či slunce je to jedno
V oblacích vůbec netápat
Kol fialové nedohledno
Toto je jeden z večerů
kdy rostou křídla pesimistům
A spousta možných malérů
uvolní místo šťastným jistům
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)