Smrt
Válí se v křečích,
a zle mu je - umírá.
Nikdo nic nezmůže,
válí se ve špíně,
a zle mu je - zvrací.
Všichni jsou lhostejní,
je to až k nevíře,
jako to zvíře,
když umře - chcípne.
Všichni jsme smrtelní,
a všichni chcípnem,
jako ta zvířata,
lhostejni budem.
Lidstvo je v prdeli,
chcípáme kdykoli,
chcípáme kdekoli,
chcípáme všude.
Když brzo vychcípem,
bude jen dobře.
(1998)
Komentáře (0)