Láska na první pohled...
Anotace: ...není pouhé klišé Co vy na to?
Prodává květiny
u pobřeží
***
zde květiny
voní oceánem
***
máte pocit
že jste
v nich
ponořeni
***
prodává je krásná
Blanka, s milým
úsměvem a zelení očí
**
její obchod
s květinami
je vyhlášený
**
já ji neohlášeně
pozvu na oběd
*
někdy se zdá,
že láska na první pohled
je pouhé klišé
*
není to pravda
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)