Adéla..
Anotace: ...momenty z Latránu...
Napravo od stolu
kde právě sedím
postává větrník
s chromovým hledím
tak jak to my muži
nejlépe dovedem
sleduje servírku
zasněným pohledem
kdyby však na sobě
(říká si větrák)
neměla v zásobě
slaniny metrák
protože polyká
zmrzliny haldy
pak bych té Adéle
provětral faldy…
Přečteno 295x
Tipy 27
Poslední tipující: jita.1965, Psavec, Kapka, Tacca, poustevník Jirka, mírně kousavý králík, labuť, Zpátky, Jarka, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)