EIN IDEALLER TAG
Anotace: Koupit si velkou kolu/A pak ji celou vylít/Protože mi /Nebude chutnat
Takže ein idealler tag
Vypadá tak,že všechno je nějak
A ne naopak, jak jsem teď zvyklá
Aby to bylo
Koupit si velkou kolu
A pak ji celou vylít
Protože mi
Nebude chutnat
Vyhodit konečně z knihovny
Všechny beatniky
A jiný špatný knížky
Den kdy napíšu
Všechny patetický zakončení
Který jsem se doťeď styděla napsat
Přestanu se stydět napsat,
ŽE KDYŽ MĚ NECHCEŠ JEBAT, TAK MĚ PROSTĚ NEJEBEJ
Den, kdy napíšu všechno, co budu chtít
anglicky
Idealler tag
Oh, bejby, come on,
Give me mein idealler tag
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: mjh, Já Esther Ruth, fialová, adida, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (4)