Anotace: Snad se dočkáš, Dračičáku. I po tom všem ti to přeju... Pořád jsi pro mě důležitý člověk v životě, i když teď trochu jinak než dřív... A teď čekám na tvoji verzi Čekání :-)
Tý jo, já snad ani nic takovýho napsat nechci :-)
Děkuji ti za přání, tobě bych to přál ještě víc holka zlatá.
13.09.2009 13:27:00 | Dračičák