Barevná symfonie
Tam..
kousek od domova
v příručce šťastných konců
držím tě v náručí durové melodie
Ty máš přivřená víčka
a otvíráš je pouze..
po písničkách
které skládám ti z vějířů květin
které..
doznívají, když mi usínáš
Třeba..
se všechno jednou promění
v arašídy s čokoládou
plněné jen touhou
a třeba..
nám láskoslovné umění
nikdy nepokradou
intuicí pouhou
Tam..
kousek od domova
v příručce šťastných konců
držím tě v náručí barevné symfonie
..a ty se usmíváš
Přečteno 397x
Tipy 40
Poslední tipující: tomáš lenoh, drsnosrstej kokršpaněl, Lioness, WAYWARD, hašlerka, Maro Deives, Psavec, Rozárenka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)