ONA
Ona je tulačka
Ztracené smítko prachu
Špinavá žebračka
Bojujíc na poli strachu
Ona je bázeň básníkova
Bílá místnost prázdná
A všechna nevyřčená slova
Ve vězení toho blázna
Ona je vlna na rozbouřeném moři
I jeho klidná hladina
Ta, jež věčně uvnitř hoří
A nebývá nevinná
Ona je přítelkyně důvěrná
Jenž jen neposlouchá hluše
Ta , co bývá mi nevěrná
Ona, je má DUŠE!
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: Fenceless, Sweet KiWi, kikis, nejsembásník, pan nestálý, labuť, Elisha, Květka Š., páááááááá
Komentáře (4)
Komentujících (4)