Zvony konce
Anotace: Někdy není lehké přiznat vinu.
Zvony bijí
A víří prach
Šedé mlhy, co skryjí
Toho, kdo je vrah
Zvony bijí
A v žilách tuhne krev
Pro ty, co zvadlé věnce vijí
S květinami bez barev
Zvony bijí
Pomalu jak chladná srdce
Jako když znamení vryjí
Do kůry lidské ruce
Zvony bijí
Dílu zkázy na počest
Odpusť mi
Za způsobenou bolest
Zvony bijí
A odpočítavají čas
To rekviem hrají
Má lásko, pro nás
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)