Učím...
Škoda slov
co na jazyku zůstala
roztančená
mrtvá křídla
co jsou uzamčena
mlčí prázná temnota
samotaři krásně řvou
zůstala nicota
co nechce zůstat stranou
čas co změní se v kov
né,ještě né
oheň lásky zaplane
křídla jsou prolhaná
rozestlaná
na příští chvili
co jak vítr šílí
z těch nálezů a strát
učím se lhát
učim se snít
jen škoda slov
co ještě nepřišla
ale už je blíž
ale už je blíž.....
Přečteno 324x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, al-pacino, Mbonita, Psavec, j.c., Zpátky, Elisha, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)