Anotace: Bratříček tuze miloval sestričku. (Inspirace panem Erbenem je neoddiskutovatelná a pomněnky jsou dobrý symbol při pokusu o jakousi báseň)
tak tady jsou už verše smysluplnější. erbenem opravdu ojíněné. je třeba vypilovat rytmus a záležet si na rýmech, některé jsou až moc jednoduché a ohrané. navíc, když už se pouštíš do balady, tak bych se nebál to prodloužit. motiv té smrti není vůbec zřejmý. aspoň nějaký náznak by to chtělo. každopádně atmosféru budovat umíš :)
22.09.2009 18:36:00 | Tömätäri
(-: Celou dobu čtení tvé básně 'sem měl před očima Kytici, až teprve po přečtení mi přišla na oči anotace.
Působivé, mrazivé... hořkosladké. Jen tak dál!
07.09.2009 19:01:00 | septemberSax