tajně...
Anotace: na veřejnosti ukrytí...
krátké
kradmé
schůzky
mé košile
a tvé blůzky...
opatrné výměny
z ruky do ruky...
změny
ve spěchu
na poslední chvíli...
vratké investice
ošetřeny
stálým rizikem
před
skutečným světem...
jaký je rozdíl
mezi opuštěným ostrovem
a mořem?
že jsme snílci
já a ty
ukrytí
na ostrově fantazie
kam nemůžou žraloci reality...
Přečteno 342x
Tipy 30
Poslední tipující: Juraj Hrom, Psavec, Jana M., floreciente, kroužek, GM, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Alasea, Churry, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)