Opuštěná řeka
Opuštěná řeka
Co po svém si stéká
Nad ní mračna stahují se
Nebe skrápí svoje slzy
Se sluncem už nemíjí se
Konec světa přijde brzy
Opuštěná, svobodná řeka
jejíž vodnatá zář stéká
protéká skrz svobodu
dál v života závodu
je tak sama
má mnoho času
ukázat světu svou smutnou krásu
zapomenutá a ztracená
bloudící lesy, zmatená
rozplývajíc se v oceánu snad
a po vesmíru majíc hlad
Jak slunce zář
Je její tvář
Nedopatřením jen zastřená
Osamělá, zasněná
Doplula na konec světa
…
A její poslední věta :
Jsem opuštěná řeka,
Co osamělé stéká….
Přečteno 556x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, Agniezka, Psavec, Bíša, labuť, enigman, Házté, Samotář Samotinký
Komentáře (3)
Komentujících (3)