Čas
Anotace: Mé zadumání nad tokem času.Lituji,že nevládnu širší slovní zásobou.
Jak tlukot srdce
ozvěna kroků zní
propadlištěm
do temnot časů
v záhrobí
i dobu bodoucí
z úsvitů šerých zrození
sloučenin prvků
i magických par
plamenná dává znamení.
Co chvíli
výkřik života zmařený
co chvíli
pláč v porodu zrozený.
V bezbřehém moři příběhů
novému naději dává
v hlubinách ústy bezzubými
čas zániku
zrození vyjednává.
Jak tlukot srdce
ozvěna kroků zní
to chodec Čas
vesmírnou silou
náš osud bere do dlaní.
Přečteno 323x
Tipy 29
Poslední tipující: Alien.v.v.s., NikitaNikaT., divoska_jaja, Jiparo, Pevya, Markéta Hl., Hazentla, střelkyně1, Juraj Hrom, s.e.n, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)