Loučení s Literem
Identita
neznámá
pohlaví
obojetné*
poslání
psát
*píší přece muži i ženy
těžko někdy posoudit
zda lépe naslouchat
poezii žen
či mužů
každopádně
já můžu básně
jak od mužů
jmenovitě, Kamila Prince
tak od žen,
klaním se LadyLobě Romaně
děkuji i ostatním
a loučím se......
díky všem,
kdo mě četli
Komentáře (1)
Komentujících (1)