Dlouhá rovinka
Anotace: Věnováno desetileté vzpomínce na mou dětskou lásku...
Dlouhá rovinka k sešlápnutí svádí
stlačit pedál víc a víc.
Co nám ke štěstí víc schází?
Jisté smrti jdeme vstříc.
Jedno auto, dva životy,
před jízdou měly vedle sebe být.
Rozloučení nebylo v plánu,
nevěděly, že nebudou spolu víc.
Dlouhá rovinka, slunka svit
bezstarostná chvilka, vítr oknem fičí.
Jenže vše jednou končí
i tohoto života kmit.
Smyk, let na mez akrobacii připomíná,
motoru vrtulníka hřmot.
Jsou tu, ale ne pro tebe.
Přišli někoho jiného zachránit.
Policajt mi v pohledu překáží,
hasič dveře stříhá.
Zatracený pás, zpropadené okno,
s nimi mohla si tu být.
Černé auto naději vyžene,
Je pozdě pro tebe.
Odpusť mi,
že nestihl jsem se rozloučit.
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Pešulka, divoska_jaja, Špáďa, Sweet KiWi, Quigleika, Sidonie89
Komentáře (2)
Komentujících (2)