Snivec
Anotace: Návraty mohou být někdy dost tvrdé...
Pod rouškou noci roztáhl křídla,
Nic nedbal toho, že cvrčci ztichli.
Praskla bublina, snad z mýdla,
To když berušku na špendlík píchli.
Pak polil se rumem a čekal,
Čekal až jej odnese do ráje.
Vítr mu klobouk smekal
Neb tušil, že ledovec roztaje.
Když jeho housle nehrají,
Jsou bezejmené kusy čehosi.
Pak se sám prochází v aleji,
Na svou adresu píše dopisy,
To aby se přiblížil hvězdám...
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: F.i.L, Vlk v rouše, Elza511, brooklyn, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)