Okamžik střetne se s andělem...
Okamžik střetne se s andělem
potom o tom vypráví
protnutý šíp proletne tělem
ten rychlík tady nestaví
Uložení vlastních pocitu
které se ztrácí
po kapkách citu
se možná vrací
Každý tomu nevěří
sen je velký lhář
nestihne poslední večeři
založí svůj snář
Nebude se vůbec bát
život račte znát
Okamžik se střetne s nerozumem
Okamžik se střetne s ANDĚLEM....
Přečteno 288x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, al-pacino, Mbonita, Kubino 2, j.c., Házté, hašlerka, Hazentla, Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)