děkuji velice za radu i komentáře. jestli se jednou jen náznakem přiblížím kvalitě tvých básní, budu šťastná jako děcko :)
07.09.2009 15:30:00 | Lailah
Tvá díla mají bytostnou hloubku a nápady ("znuděná bolest" atd), jen je třeba malinko vypracovat formu a pokusit se omezit vyčpělé rýmy (jako třeba NEBE - TEBE v minulé básni). Každopádně Tě budu pečlivě sledovat, páč to za to určitě stojí :-)
07.09.2009 11:02:00 | 6thSun