Jsem
Kde jsem?
Jsem tam kde voda omývá břeh
Jsem tam kde stromoví sklání hlavu
Jsem tam kde se jejich vlasy dotýkají vody
Jsem tam kde ryby spolu rozmlouvají
Jsem tam kde ptáci zpívají si pro radost
Kde vlastně jsem?
Kdo ví
Jsem vůbec?
Kdo jsem?
Tělo bez duše, duše bez těla
Kdo ví kdo ví...
Jsem?
Nejsem
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, Psavec, Kubino 2, Házté, padající do neznáma, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)